Työhyvinvointia yrityksille

Tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat yksi yleisimmistä syistä sairaspoissaoloihin sekä ennen kaikkea työkyvyn heikkenemiseen. Hyvinvoiva työntekijä lisää myös yrityksen kannattavuutta, joten yrityksen on tärkeää pitää työntekijät työkykyisinä ja työhönsä tyytyväisinä.

Hieronnan todettuja hyötyjä ovat esimerkiksi

  • Työkyvyn ylläpito
  • Sairauspoissaolojen väheneminen ja ennaltaehkäisy
  • Fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kehittyminen
  • Yksilön ja työyhteisön toimintakyvyn paraneminen
  • Stressin väheneminen ja työviihtyvyyden paraneminen

Suomen Hierojakoulut tarjoavat hierontapalveluita kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa: Kuopiossa, Oulussa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Helsingissä, Espoossa, Kotkassa ja Porvoossa!

Suomen Hierojakoulut tarjoavat yrityksille joustavia yhteistyömalleja, jotka toteutetaan juuri yrityksen tarpeiden mukaisesti. Koulutetut hierojamme voivat tulla paikan päälle työpaikalle tai työntekijät voivat tulla vastaanotollemme, jolloin myös opiskelijahieronta on mahdollista yrityksille. Meidän kauttamme saa myös tilattua hierontaa erilaisiin työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin. 

Laskutuskäytännöt on pitkälti räätälöitävissä myös yrityksen tarpeiden mukaan, halusipa työnantaja maksaa työntekijöidensä hieronnat kokonaan tai vaikka osan siitä. Suomen Hierojakoulut tarjoavat palveluitaan työhyvinvoinnin edistämiseksi ja työssä jaksamisen tukemiseksi. Kysy tarjousta hierontapalvelusta ja olemme yhteydessä teihin niin pian kuin mahdollista!

Tarjouspyynnöt

Hanna-Kaisa Matikainen, Markkinointivastaava

hanna-kaisa.matikainen@suomenhierojakoulut.fi