Tervetuloa Seinäjoen Hierojakouluun!

Seinäjoen Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Seinäjoen ydinkeskustassa, Postin talossa. Koulumme tarjoaa Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa hierojakoulutusta ja hierontapalveluita.

Opetamme opiskelijoillemme klassisen hieronnan lisäksi myös vaihtoehtoisia  hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Ne  eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta parantavat edellytyksiä kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Koulussamme voi klassisen hieronnan lisäksi suorittaa tutkinnot urheiluhieronnasta ja kuntosalivalmennuksesta.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta.

Seinäjoen Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Seinäjoen toimipisteen lisäksi viisi muuta hierojakoulua: Espoon HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu, Oulun Hierojakoulu ja Jyväskylän Hierojakoulu.

Uutiset

Opiskelijamme lähtevät joululomille tulevana perjantaina ja palaavat jälleen 07.01, hieronta-aikoja heille voi toki varata jo nyt. Ammattilaisemme ja valmistuneet hierojamme palvelevat asiakkaitamme jouluun saakka, välipäivinä sekä vuoden alusta alkaen. Lue lisää!

Uutiset

Suomen Hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutuksen.

Uutiset

Suomen hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You aloittavat yhteistyön. Ensi syksystä alkaen kaikki Suomen hierojakoulut tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutusta.

Uutiset

— avajaistarjous on päättynyt —
Olemme avanneet Seinäjoen toimipisteen! Haluamme kutsua Sinut ja ystäväsi lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan palveluihimme.
 
Tutustu avajaistarjouksiimme: 
 
– Ensimmäinen 25 min osahieronta 0 €
– 50 min puolihieronta osahieronnan hinnalla (15 €)
– 80 min kokohieronta puolihieronnan hinnalla (25 €)

Uutiset

Jos haluat kouluttautua hyvinvoinnin ammattilaiseksi, voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tarjoamamme hierojakoulutus pitää sisällään anatomian perusteet ja käymme läpi paljon samoja perusasioita, jotka tulevat eteen eri hyvinvointialan erikoistumisalojen opinnoissa. Moni opiskelijamme tähtää hierojakoulutuksen jälkeen esimerkiksi fysioterapeutin opintoihin. Lue lisää opiskelijoidemme uratarinoista!

Uutiset

Kaikki Kuopion, Espoon ja Jyväskylän opiskelijat läpäisivät näytöt, ja valmistuivat koulutetuiksi hierojiksi. Onnittelemme ahkeria opiskelijoitamme ja toivotamme heille onnea elämässään sekä hierojan työssä että jatko-opiskelijoina.