Hierojakoulutusta Seinäjoella

Seinäjoen Hierojakoulu tarjoaa klassista hierojakoulutusta, joka kestää lukuvuoden ja johtaa ammatilliseen näyttötutkintoon. Voit kouluttautua myös urheiluhierojaksi. Näyttökokeet hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä: koulutettu hieroja ja hänet liitetään terveydenhuollon ammattirekisteriin, eikä hänen tarvitse maksaa ALV:tä.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tutustua muutamiin vaihtoehtoisiin hoitoihin, kuten jäsenkorjaukseen ja triggerpistehoitoihin sekä sidekudoskäsittelyihin. Ne eivät kuulu ammattitaitovaatimuksiin, mutta auttavat opiskelijaa kasvamaan paremmaksi hierojaksi.

TARJOAMME SEURAAVIA PALVELUJA

1. Hierojan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta

2. Urheiluhieroja- ja Kuntosalivalmentaja koulutusta 

3. Tehokkaan välivuoden fysioterapeutiksi, naprapaatiksi tai osteopaatiksi                       pyrkiville

4. Edullista opiskelijahierontaa

5. Tutustumismahdollisuuden vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin

6. Taloudellisen mahdollisuuden avoimen yliopiston perusopintoihin

Koulutuksen voi suorittaa päiväopintoina tai viikonvaihde opintoina monimuotoryhmässä

Koulutuksen päätyttyä opiskelijalla on perustiedot ja -taidot muun muassa klassisesta hieronnasta, tuki- ja liikuntaelimistön anatomiasta, fysiologiasta sekä yleisimmistä tuki-ja liikuntaelinten sairauksista.

Hierojakoulutuksen voi tehdä päiväopetuksena tai monimuotoryhmässä. Tämän lisäksi opiskelijat voivat laajentaa opintojaan urheiluhieroja koulutukseen, kuntosalivalmentaja koulutukseen tai molempiin. . Kaikki koulutusmuodot kestävät lukuvuoden.

Tutustu oheisen linkin takaa Seinäjoen Hierojakoulun lukuvuosimaksuihin.

Lue lisää hierojakoulutuksesta ja kaikille Suomen hierojakouluille yhteisistä ammattitaitovaatimuksista.