Hierojakoulutusta Seinäjoella

Seinäjoen Hierojakoulu tarjoaa klassista hierojakoulutusta, joka kestää lukuvuoden ja antaa valmiudet Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen. Voit kouluttautua myös urheiluhierojaksi, kuntosalivalmentajaksi tai molemmiksi. Hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeet koululla hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä: Koulutettu hieroja.

Sen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tutustua muutamiin vaihtoehtoisiin hoitoihin, kuten triggerpisteisiin ja sidekudoshierontaan.

Koulu varaa oikeuden kesken lukuvuotta tapahtuviin oppisisällön muutoksiin, kuitenkin niin, ettei menestyminen näyttökokeissa vaarannu.

Tarjoamme seuraavia palveluita:

1. Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavan koulutuksen sekä ammattitutkinnon näyttökokeet koulutusyhteistyönä Savonlinnan ammattiopisto SAMIedun kanssa.

2. Urheiluhierojakoulutusta

3. Hieroja- ja kuntosalivalmentajakoulutusta

4. Tehokkaan välivuoden fysioterapeutiksi pyrkiville

5. Edullista opiskelijahierontaa

6. Tutustumismahdollisuuden vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin

Koulutuksen voi suorittaa päiväopintoina tai viikonvaihde opintoina monimuotoryhmässä

Koulutuksen päätyttyä opiskelijalla on perustiedot ja -taidot muun muassa klassisesta hieronnasta, tuki- ja liikuntaelimistön anatomiasta, fysiologiasta sekä yleisimmistä tuki-ja liikuntaelinten sairauksista.

Hierojakoulutuksen voi tehdä päiväopetuksena tai monimuotoryhmässä. Tämän lisäksi opiskelijat voivat laajentaa opintojaan urheiluhierojakoulutukseen, kuntosalivalmentajakoulutukseen tai molempiin. Kaikki koulutusmuodot kestävät lukuvuoden.

Tutustu oheisen linkin takaa Seinäjoen Hierojakoulun lukuvuosimaksuihin.

Lue lisää hierojakoulutuksesta ja kaikille Suomen hierojakouluille yhteisistä opetussisällöistä.