ETSITÄÄN HIEROJAKOULUN APUOPETTAJAA OULUUN

OULU

Etsimme apuopettajaa Oulun toimipisteeseemme.

Suomen Hierojakoulut on yksityinen hierojakoulu, johon kuuluu kuusi toimipistettä ympäri Suomea (Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu ja Seinäjoki). Kaikki koulut tarjoavat ammatillista hierojakoulutusta, täydentäviä kursseja tuki- ja liikuntaelinten hoitoon sekä edullista opiskelijahierontaa. Koulujen tavoitteena on kouluttaa osaavia ammattihierojia.

Klassisen hieronnan lisäksi Hierojakoulu tutustuttaa opiskelijat myös vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin, jotta he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa.

Etsimämme henkilö on yrittäjänä toimiva koulutettu hieroja/fysioterapeutti/osteopaatti, joka omaa kokemusta opetustehtävistä tai valmennuksesta. Urheiluhieronnan kokemus lasketaan eduksi.

Toimenkuvaan kuuluu opetus- sekä hallinnollisissa tehtävissä avustaminen sekä opiskelijahierontojen valvonta ja ohjaus koulun vastuuopettajan alaisuudessa. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ammatinharjoittajana koulumme tiloissa. Tarjoamme tehtävään tarvittavat työvälineet, materiaalit ja tarvikkeet. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 12.9.2018 mennessä osoitteeseen rekry@suomenhierojakoulut.fi.

Otsikoi hakemus (Hakemus: Oulu).

Kutsumme valitut hakijat syyskuun aikana haastatteluun.

Lisätietoja ilmoitukseen liittyen:
Tommi Melajoki, toimitusjohtaja, tommi.melajoki@suomenhierojakoulut.fi