Tervetuloa Oulun Hierojakouluun!

Oulun Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Oulun ydinkeskustassa. Koulumme tarjoaa ammatillista hierojakoulutusta ja hierontapalveluita.

Opetamme opiskelijoillemme klassisen hieronnan lisäksi myös vaihtoehtoisia hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Ne eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta parantavat edellytyksiä kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Koulussamme voi klassisen hieronnan lisäksi suorittaa tutkinnot urheiluhieronnasta ja kuntosalivalmennuksesta.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta.

Oulun Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Oulun toimipisteen lisäksi viisi muuta hierojakoulua: Espoon HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu, Jyväskylän Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.

Uutiset

Opiskelijamme lähtevät joululomille tulevana perjantaina ja palaavat jälleen 07.01, hieronta-aikoja heille voi toki varata jo nyt. Ammattilaisemme ja valmistuneet hierojamme palvelevat asiakkaitamme jouluun saakka, välipäivinä sekä vuoden alusta alkaen. Lue lisää!

Uutiset

Suomen Hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutuksen.