Tervetuloa Oulun Hierojakouluun!

Oulun Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Oulun ydinkeskustassa. Olemme toimineet Oulussa vuodesta 2018 alkaen.

Tarjoamme Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa hierojakoulutusta ja sen yhteydessä erikoistumislinjoina  urheiluhierojakoulutusta ja kuntosalivalmentajan koulutusta. Lisäksi tarjoamme hierontaa ja opiskelijahierontaa sekä täydentäviä kursseja tuki- ja liikuntaelinten hoitoon.

Koulun filosofiana on tutustuttaa opiskelijat myös laajemmin tuki- ja liikuntaelimistön hoitomuotoihin, kuten triggerpistehoitoihin ja sidekudoskäsittelyihin.  Näin opiskelijamme saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Em. hoitomuodot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika hierontaan.

Oulun Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Oulun toimipisteen lisäksi viisi muuta hierojakoulua: Espoon HierojakouluKuopion HierojakouluErottajan HierojakouluJyväskylän Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.