Opiskelijamme lähtevät joululomille tulevana perjantaina ja palaavat jälleen 07.01, hieronta-aikoja heille voi toki varata jo nyt. Ammattilaisemme ja valmistuneet hierojamme palvelevat asiakkaitamme jouluun saakka, välipäivinä sekä vuoden alusta alkaen. Lue lisää!

Joulunpäivät 24.12 -26.12 sekä uudenvuodenpäivän 1.1 olemme kiinni. Koulujemme päivystykset ovat auki myös tulevana viikonloppuna 22.12 – 23.12 klo 9-18 välillä, otamme tuolloin vastaan ajanvarauksia vastaanottotiskeillämme sekä myymme suosittuja lahjakorttejamme!

Vapaina olevat ajat seuraavalle kahdelle viikolle ovat varattavissa verkkoajanvarauksestamme osoitteessa https://suomenhierojakoulut.avoinna24.fi/company/reservation. Tavoitatte meidät myös sivustomme alalaidasta löytyvistä koulukohtaisista puhelinnumeroista sekä koulujemme Facebook-sivujemme kautta.

Suosittelemme tutustumaan uudistettuun verkkokauppaamme osoitteessa https://verkkokauppa.suomenhierojakoulut.fi/Nyt jos koskaan on sopiva hetki sujauttaa hierontalahjakortti pukinkonttiin!

Hyvää joulun odotusta!