Joko bongasit Erottajan Hierojakoulua käsittelevän jutun Kamppi-Eira-lehdestä? Tutustu täällä artikkelin parhaisiin paloihin.

Artikkelissa käsitellään hieronnan positiivisia terveysvaikutuksia. Puhetta riittää myös siitä, mikä tekee hieronnasta asiakkaan näkökulmasta hyvän kokemuksen – ja mitkä tekijät kohottavat sen erinomaiseksi. Kuvassa opiskelijamme Emili työntouhussa.

Alla lyhyt ote artikkelista:

”Hierontapöydällä on pakko pysähtyä. Siksi hieronta on niin rentouttavaa”, tiivistää Erottajan Hierojakoulun vastaava opettaja Heli Onikki.

Hieronnan hyviä vaikutuksia voi rentoutumisen lisäksi listata useita. Lihaskireys helpottaa, kivut lievittyvät ja verenkierto sekä aineenvaihdunta vilkastuvat. Yksi tärkeimmistä vaikutuksista on Onikin mukaan vaivojen ennaltaehkäisy.

”Liika istuminen on nykyään valtavan suuri ongelma. Pienet lihasjumit voivat vuosien kuluessa edetä vakaviksi koko kehon ongelmiksi, esimerkiksi ryhtivioiksi. Hieroja voi sekä avata kankeita kohtia kehossa että antaa vinkkejä arjen hyvinvointiin.”

Opiskelijoille käytännön harjoittelua, asiakkaille opiskelijahintaista hierontaa

Tänä syksynä Erottajan hierojakoulussa aloittanut opiskelija Emili Kumpuniemi, 21, on vuoden kuluttua koulutettu hieroja. Hänen mielestään koulutuksessa parasta on ollut käytännönläheisyys. ”On aivan mahtavaa, että asiakastyötä tehdään niin paljon. Hierojan ammatti todellakin opitaan tekemällä.”

Koulussa opitaan anatomiaa, hierontamenetelmiä sekä ennen kaikkea tehdään intensiivisesti hierojan työtä. Myös asiakkaiden kohtaamiseen annetaan koulussa ohjausta.

”Painotamme etenkin yksityisyyden suojan ja asiakkaan kunnioittamisen tärkeyttä. Hierontaan tulijalla on aina oltava miellyttävä olla hierojan kätten alla”, Onikki kertoo.

Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan Erottajan Hierojakoulun palveluja!