Kalevalainen kansanparannus

Kalevalainen kansanparannus tarkoittaa samaa, kuin kaustislainen kansanparannus, jäsenkorjaus tai alkuperäiseltä nimeltään perskynkkä.

Tässä hoitomuodossa avataan mobilisaation keinoin hermostoa, lihaksia, niveliä ja sidekudoksia sekä aktivoidaan verenkiertoa, lymfakiertoa ja solun sisäistä aineenvaihduntaa.

Tällä hoitomuodolla voidaan parantaa muun muassa penikkatautia, mortonin neuroomaa, polvien kiputiloja (ei kulumia ) alaraajojen, alaselän ja lonkkien kiputiloja (ei kulumaa), oiennut lanneranka, lihasperäinen skolioosi, fasettilukot, käsien liikerajoituksia, päänsärkyjä, purentavirheitä, verenpainetta, sydämen rytmihäiriöitä ja muita yleisiä vaivoja.

Kurssi kestää neljä viikonvaihdetta ja siinä hoidetaan myös oikeita asiakkaita. Kurssiin liittyy jatkokursseja, mutta jo näiden neljän jakson jälkeen pystyt toimimaan itsenäisesti hoitajana.

Jäsenkorjausta kannattaa kokeilla hoitomuotona silloin, kun potilaalla esiintyy kiputiloja, joita ei ole saatu parannettua perinteisin hierontamenetelmin tai joihin ei ole löytynyt selvää syytä virallisen lääketieteen alueelta. Kivut voivat ilmetä missä tahansa päästä varpaisiin. Rikkoontuneita osia ei tällä hoitomuodolla voida korjata, mutta tuolloinkin voidaan usein helpottaa kiputiloja.

Opettajana toimii kansanparantaja Olli Hakola, joka on toiminut alalla 15 v. Hän on opettanut jäsenkorjausta yli kymmenen vuotta. Hänen oppi-isänsä on Olavi Mäkelä Ullavalta.

Aikataulu varmistuu, kun kurssille on tullut tarpeeksi ilmoittautuneita.

Kurssin pituus on neljä viikonloppua.

Kurssihinnat ovat seuraavat:

1. viikonloppu 200 €
2. viikonloppu 200 €
3. viikonloppu 200 €
4. viikonloppu 200€

Hinnat pitävät sisällään kurssimateriaalin ja opetuksen. Kaikki neljä jaksoa käyneet voivat käyttää jäsenkorjaaja-nimikettä.

Ilmoittautua voi koulun sähköpostiin. Ilmoittautuneihin otetaan yhteyttä ja kerrotaan viikonloput, kun kurssi on kasassa. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 osallistujaa.

Lisätiedot: Olli Hakola, 050 3369 256