Palvelut

Tarjoamme kaikissa toimipisteissämme edullista oppilashierontaa ja valmistuneiden hierojien hoitoa vaativampiin kiputiloihin. Tämän lisäksi toimipisteissämme on saatavilla fysioterapiaa, akupunktiota, fascia-käsittelyjä, kalevalaista kansanparannusta eli jäsenkorjausta ja paljon muita hyvinvointipalveluita! Hoitotarjonta ja hinnasto vaihtelee paikkakuntakohtaisesti.

Tutustu paikallisen hierojakoulusi hoitotarjontaan ja hinnastoihin seuraavista linkeistä:

Valitako oppilaan vai valmistuneen hierojan palveluita?

Koulutuksensa aikana opiskelijat tekevät runsaasti asiakastyötä opettajan valvonnassa. Osaavien oppilaiden lisäksi voit varata hieronta-ajan myös valmistuneilta hierojiltamme sekä opettajiltamme. Hierontaan pääsee ympäri vuoden, arkena ja viikonloppuisin.

Suosittuja erityishierontoja ovat niska-ja hartiahieronnat, selkähieronnat ja jalkahieronnat.

Alla lyhyt kiteytys siitä, millaisen hoitajan puoleen kannattaa kääntyä eri ongelmatilanteissa.

Oppilashieronta on paikallaan silloin kun haluat rentoutua, kiihdyttää paikallista lihasaineenvaihduntaa ja helpottaa akuutteja lihasjumittumia.

Valmistuneen hierojan palvelut on oikea valinta silloin kun kaipaat mahdollisesti pitkittyneisiin ongelmakohtiin tai akuutteihin kipupaikkoihin syvempää ongelmanratkaisukykyä.

Opettajan hierontavastaanotolla sinulle voidaan tehdä kattava analyysin kehon ongelmakohdista ja luomaan hoitosuunnitelman, jota noudattamalla kipeät paikat antavat hiljalleen periksi.

Varaa aika sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta

Siirry tästä linkistä suoraan sähköiseen ajanvarausjärjestelmään jossa näet oman paikkakuntasi vapaana olevat hoitoajat ja hinnat.

Huomioithan että varattu aika pitää peruuttaa minimissään 12 tuntia ennen ajan alkua. Peruutukset tehdään puhelimitse tai sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Peruuttamattomat varaukset peritään täysmääräisesti.