Hierojakoulutusta ja hierontapalveluja kuudella paikkakunnalla

Suomen Hierojakoulut Oy on yksityistä hierojakoulutusta tarjoava koulutusyritys. Toimimme kuudella eri paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Seinäjoella.

Kela-tuettua ammatillista hierojakoulutusta

Klassinen hierojakoulutus pitää sisällään teoriaopintoja, käytännön työssäharjoittelua ja näyttökokeita. Valmistuttuaan oppilaamme voivat käyttää ammattinimikettä Koulutettu hieroja.

Tarjoamamme ammatillinen hierojakoulutus kestää yhden lukuvuoden. Opinnot voi suorittaa joko intensiivisenä päiväopiskeluna tai viikonloppupainotteisina etäopintoina, jolloin opiskelijan oma aktiivisuus korostuu.

Koulumme kuuluvat Kela-tuen piiriin. Mikäli opiskelija täyttää Kelan kriteerit, voi tämä hakea opintojensa tueksi opinto- ja asumistukea.

Uudet opiskelijaryhmät käynnistyvät syksyisin

Lukuvuoden kestävä päiväopintoina suoritettava hierojan ammattitutkintolinja käynnistyy joka vuosi heinäkuun lopussa. Tarjoamme myös viikonloppuihin painottuvaa etäopiskelumahdollisuutta. Myös etäryhmät käynnistyvät heinä/elokuun taitteessa.

Koulujen yhteisenä filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Tutustu tarkemmin koulutustarjontaamme tämän linkin takaa.

Edullista hierontaa ja muita hyvinvointipalveluja

Hierojakoulutuksen lisäksi Suomen Hierojakouluista saa edullista opiskelijahierontaa, valmistuneiden hierojien palveluita ja monipuolisia muita ja hoitoja ja hyvinvointipalveluja. Palvelut vaihtelevat paikkakuntakohtaisesti.

Tutustu koulujen koulutus- ja hoitotarjontaan tarkemmin alla olevista linkeistä tai varaa aika hierontaan sähköisestä ajanvarauspalvelustamme: