Hierojakoulutusta ja hierontapalveluja usealla eri paikkakunnalla

Suomen Hierojakoulut Oy on yksityistä hierojakoulutusta tarjoava koulutusyritys. Toimimme usealla eri paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Porvoossa, Kotkassa  ja Seinäjoella.

Kela-tuettua hierojakoulutusta ja opintopolkuja

Klassinen hierojakoulutus pitää sisällään teoriaopintoja, käytännön työssäharjoittelua ja näyttökokeisiin ohjaamisen. Opinnot ja näyttökokeet hyväksytysti suorittaneet oppilaamme voivat käyttää ammattinimikettä Koulutettu hieroja.   Tarjoamamme Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentava koulutus kestää yhden lukuvuoden. Opinnot voi suorittaa joko intensiivisenä päiväopiskeluna tai viikonloppupainotteisina etäopintoina, jolloin opiskelijan oma aktiivisuus korostuu.

HIEROJAKOULUTUKSEN LISÄKSI TARJOAMME OPISKELIJOILLEMME OPINTOPOLKUJA.  Koulutetun hierojan koulutuksen ohella on mahdollista suuntautua fysioterapian opintoihin suorittamalla yhdeksän opintopisteen edestä FYSIOTERAPIAN ENSIMMÄISEN VUODEN OPINTOJA. Nämä suoritteet hyväksytään kaikissa fysioterapiaa opettevissa oppilaitoksissa ja huomioidaan haun toisessa vaiheessa, ja kun aloitat fysioterapian opinnot.

Koska meidän hierojakoulutuksessamme opetetaan laaja-alaisesti terveydenhuollon perusaineita, niin niistä on sinulle hyötyä, kun hakeudut opiskelemaan liikunta-alalle, osteopatiaan, naprapatiaan tai mihin tahansa terveydenhuollon alan  koulutukseen. Kaiken tämän lisäksi sinulla on jo valmis ammatti, jolla pystyt kustantamaan jatko-opintojasi.

Koulumme kuuluvat Kela-tuen piiriin. Mikäli opiskelija täyttää Kelan kriteerit, voi tämä hakea opintojensa tueksi opinto- ja asumistukea.

Uudet opiskelijaryhmät käynnistyvät syksyisin

Lukuvuoden kestävä päiväopintoina suoritettava hierojakoulutus käynnistyy joka vuosi heinäkuun lopussa. Tarjoamme myös viikonloppuihin painottuvaa etäopiskelumahdollisuutta. Myös etäryhmät käynnistyvät heinä/elokuun taitteessa.

Koulujen yhteisenä filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Tutustu tarkemmin koulutustarjontaamme tämän linkin takaa.

Edullista hierontaa ja muita hyvinvointipalveluja

Hierojakoulutuksen lisäksi Suomen Hierojakouluista saa edullista opiskelijahierontaa, valmistuneiden hierojien palveluita ja monipuolisia muita ja hoitoja ja hyvinvointipalveluja. Palvelut vaihtelevat paikkakuntakohtaisesti.

Tutustu koulujen koulutus- ja hoitotarjontaan tarkemmin alla olevista linkeistä tai varaa aika hierontaan sähköisestä ajanvarauspalvelustamme: