Hierojakoulutusta Helsingissä

Erottajan Hierojakoulu Helsingissä tarjoaa klassista hierojakoulutusta, joka kestää lukuvuoden ja johtaa ammatilliseen näyttötutkintoon. Voit kouluttautua myös urheiluhierojaksi tai kuntosalivalmentajaksi. Näyttökokeet hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä: Koulutettu hieroja. Sen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tutustua muutamiin vaihtoehtoisiin hoitoihin, kuten jäsenkorjaukseen, triggerpisteisiin, sidekudoshierontaan ja eräisiin muihin hierontaa tukeviin hoitomuotoihin.

Tarjoamme seuraavia palveluita:

1. Hierojan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta

2. Urheiluhierojakoulutusta

3. Hieroja- ja kuntosalivalmentajakoulutusta

4. Tehokkaan välivuoden fysioterapeutiksi pyrkiville

5. Edullista opiskelijahierontaa

6. Tutustumismahdollisuuden vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin

7. Mahdollisuuden opiskella avoimessa yliopistossa jonkin perusopintokokonaisuuden

Koulutuksen voi suorittaa lähiopintoina tai monimuotoryhmässä

Koulutuksen päätyttyä opiskelijalla on perustiedot ja taidot muun muassa klassisesta hieronnasta, tuki- ja liikuntaelimistön anatomiasta, fysiologiasta sekä yleisimmistä tuki-ja liikuntaelinten sairauksista.

Hierojaopinnot voi tehdä päiväopetuksena tai viikonvaihteissa kokoontuvassa monimuotoryhmässä. Tämän lisäksi opiskelijat voivat laajentaa opintojaan urheiluhierojakoulutukseen. Kaikki koulutusmuodot kestävät lukuvuoden. Tutustu tästä Hierojakoulun lukuvuosimaksuihin.

Lue lisää hierojakoulutuksesta ja kaikille Suomen hierojakouluille yhteisistä tutkintovaatimuksista täältä.

Tämän lisäksi maksamme opiskelijoillemme avoimen yliopiston tutkintomaksun, mikäli he suorittavat jonkun perusopintokokonaisuuden (n. 15 ov) tarjolla olevista aloista.