Tervetuloa Helsingin keskustassa sijaitsevaan Erottajan Hierojakouluun!

Tarjoamme hieronta- ja hoitopalveluita aina fysioterapiasta edulliseen oppilashierontaan. Varaa itsellesi aika joko tämän linkin takaa löytyvän sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta – tai soittamalla ajanvarausnumeroon 044 230 2025.

Tarjoamme: Monipuolisia hierontapalveluja ja ammatillista koulusta

Erottajan Hierojakoulu on Helsingin sydämessä Uudenmaankadulla toimiva yksityinen hierojakoulu, joka tarjoaa edullista opiskelijahierontaa sekä ammattiin valmistavaa hierojakoulutusta. Koulutamme opiskelijoita syksyllä (heinäkuun loppu) aloittavassa päiväryhmässä sekä itsenäisempää opiskelua edellyttävässä viikonloppuryhmässä (heinäkuun loppu).

Koulutuksemme on opintotuettua ja kaikki meiltä valmistuneet hierojat liitetään valmistuttuaan Valviran viralliseen ammattirekisteriin. Koulusta hyväksytysti valmistuneet oppilaat saavat käyttää ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja heidän ei tarvitse maksaa tarjoamistaan hoitopalveluista arvonlisäveroa.

Erottajan toimipiste on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Helsingin toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Jyväskylän HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Espoon Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.

Monipuoliset hoitotaidot ja ymmärrys vaivojen taustasyistä palvelevat asiakkaita parhaiten

Koulujemme filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi myös muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Koulumme on hintatasoltaan edullinen ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Helsingin ytimessä Uudenmaankadulla. Koulumme tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella avoimessa yliopistossa perusopintokokonaisuuden (n. 25 op) haluamastasi aihealueesta. Kysy tästä lisää haastattelussa.

Uudet päivä- ja viikonloppuryhmät käynnistyvät aina heinäkuun lopussa.

Lue lisää viikonloppuopintoina tehtävästä hierojakoulutuksesta. Kiinnostuitko? Hae opiskelemaan siirtymällä sähköiseen hakulomakkeeseen.

Jos haluat valmistua hierojaksi päiväopintoina, lue lisää heinäkuussa käynnistyvän päiväkurssin sisällöstä.  

 

Uutiset

Opiskelijamme lähtevät joululomille tulevana perjantaina ja palaavat jälleen 07.01, hieronta-aikoja heille voi toki varata jo nyt. Ammattilaisemme ja valmistuneet hierojamme palvelevat asiakkaitamme jouluun saakka, välipäivinä sekä vuoden alusta alkaen. Lue lisää!

Uutiset

Tension Point ja Suomen Hierojakoulut järjestävät keväällä 2018 hieronnan ammattilaisille suunnatun syventävän manuaalisen terapian kurssin.
Manuaalisen terapian jatkokoulutus on tarkoitettu hieronnan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää diagnostista ajatteluaan ja saavuttaa parempia hoitotuloksia.
Kurssi sisältää kaksi kahdeksan tunnin mittaista päivää ja suoritetaan yhden viikonlopun aikana. Opetus tapahtuu Suomen Hierojakoulujen tiloissa Espoon Isossa Omenassa. Kurssi järjestetään 21.- 22.4.2018.

Uutiset

Suomen Hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutuksen.

Uutiset

Tension Point ja Suomen Hierojakoulut järjestävät keväällä 2018 hieronnan ammattilaisille suunnatun kurssikokonaisuuden.
Hieroja 2.0 – Syventävä diagnostiikka ja terapia on neliosainen kurssikokonaisuus hierojille, jotka haluavat kehittää diagnostista ajatteluaan ja saavuttaa parempia hoitotuloksia.
Kurssi koostuu neljästä viikonloppujaksosta ja opetus tapahtuu Suomen Hierojakoulujen tiloissa Espoon Isossa Omenassa. Ensimmäinen kursseista järjestetään 13 – 14. tammikuuta 2018.

Uutiset

Erottajan Hierojakoulu tarjoaa syyskampanjana 50 minuutin oppilashieronnat nyt 15 euron hintaan! Kampanja on voimassa aina 17.12.2017 asti. HUOM! Erottajan Hierojakoulun syyskampanja (opiskelijahieronta 50min / 15€) koskee vain yhtä kampanjatuotetta per asiakas / päivä.

Uutiset

Suomen hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You aloittavat yhteistyön. Ensi syksystä alkaen kaikki Suomen hierojakoulut tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutusta.

Uutiset

Olemme avanneet syksyllä 2016 Erottajan hierojakoulun Uudenmaankadulle ja haluamme kutsua Sinut ja ystäväsi tutustumaan kouluumme ja palveluihimme.
Olethan jo hyödyntänyt seuraavat avajaistarjouksemme?
– Ensimmäinen 25 min osahieronta 0 €
– 50 min puolihieronta osahieronnan hinnalla (15 €)
– 80 min kokohieronta puolihieronnan hinnalla (28€)
Voimassa 28.2.2017 asti!