Tervetuloa Helsingin keskustassa sijaitsevaan Erottajan Hierojakouluun!

Tarjoamme hieronta- ja hoitopalveluita aina fysioterapiasta edulliseen oppilashierontaan. Varaa itsellesi aika joko tämän linkin takaa löytyvän sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta – tai soittamalla ajanvarausnumeroon 044 230 2025.

Tarjoamme: Monipuolisia hierontapalveluja ja hierojakoulutusta

Erottajan Hierojakoulu on Helsingin sydämessä Uudenmaankadulla toimiva yksityinen hierojakoulu, joka tarjoaa monipuolisia hierontapalveluja sekä Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa hierojakoulutusta. Koulutamme opiskelijoita syksyllä (heinäkuun loppu) aloittavassa päiväryhmässä sekä itsenäisempää opiskelua edellyttävässä viikonloppuryhmässä (heinäkuun loppu). Opiskelut Erottajan Hierojakoulussa kuuluvat Kelan myöntämän opintotuen piirin.

Hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeet koululla hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä: Koulutettu hieroja.

Hierojakoulutuksen lisäksi tarjoamme opiskelijoillemme opintopolkuja.  Koulutetun hierojan koulutuksen ohella on mahdollista suuntautua fysioterapian opintoihin suorittamalla yhdeksän opintopisteen edestä FYSIOTERAPIAN ENSIMMÄISEN VUODEN OINTOJA. Nämä suoritteet hyväksytään kaikissa fysioterapiaa opettevissa oppilaitoksissa ja huomioidaan haun toisessa vaiheessa ja, kun aloitat fysioterapian opinnot.

Koska meidän hierojakoulutuksessamme opetetaan laaja-alaisesti terveydenhuollon perusaineita, niin niistä on sinulle hyötyä, kun hakeudut opiskelemaan liikunta-alalle, osteopatiaan, naprapatiaan tai mihin tahansa terveydenhuollon alan  koulutukseen. Kaiken tämän lisäksi sinulla on jo valmis ammatti, jolla pystyt kustantamaan jatko-opintojasi.

Koulujemme filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Erottajan toimipiste on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Helsingin toimipisteen lisäksi viisi muuta hierojakoulua: Jyväskylän HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Espoon Hierojakoulu, Oulun Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.

Lue lisää viikonloppuopintoina tehtävästä hierojakoulutuksesta. Kiinnostuitko? Hae opiskelemaan siirtymällä sähköiseen hakulomakkeeseen.

Jos haluat valmistua hierojaksi päiväopintoina, lue lisää heinäkuussa käynnistyvän päiväkurssin sisällöstä.  

 

Uutiset

Oletko terveysalan ammattilainen? Haemme nyt kaikille toimipaikoillemme koulutettuja hierojia, fysioterapeutteja, osteopaatteja ja naprapaatteja ammatinharjoittajiksi.

Uutiset

Onko tavoitteesi opiskella fysioterapeutiksi?
Suomen Hierojakoulut Oy:n hierojakouluissa on ensi lukuvuonna mahdollista opiskella Jyväskylän ammattikorkeakoulun fysioterapeutin tutkinto-ohjelmaan kuuluvia opintojaksoja.

Uutiset

Suomen Hierojakoulut Oy ja Trainer4You tarjoavat yhteistyössä kuntosalivalmentajan koulutusta, jonka tavoitteena on hierojaopiskelijoiden valmennusosaamisen kehittäminen. Miksi hierojaopiskelijan kannattaa opiskella myös Kuntosalivalmentajaksi ja mitä hierojan asiakas hyötyy kuntosalivalmentajan pätevyydestä?

Uutiset

Suomen Hierojakoulut laajentaa Porvooseen ja Kotkaan sekä toimintaansa Jyväskylässä.

Uutiset

Opiskelijamme lähtevät joululomille tulevana perjantaina ja palaavat jälleen 07.01, hieronta-aikoja heille voi toki varata jo nyt. Ammattilaisemme ja valmistuneet hierojamme palvelevat asiakkaitamme jouluun saakka, välipäivinä sekä vuoden alusta alkaen. Lue lisää!