Tervetuloa Helsingin keskustassa sijaitsevaan Erottajan Hierojakouluun!

Tarjoamme hieronta- ja hoitopalveluita aina fysioterapiasta edulliseen oppilashierontaan. Varaa itsellesi aika joko tämän linkin takaa löytyvän sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta – tai soittamalla ajanvarausnumeroon 044 230 2025.

Tarjoamme: Monipuolisia hierontapalveluja ja hierojakoulutusta

Erottajan Hierojakoulu on Helsingin sydämessä Uudenmaankadulla toimiva yksityinen hierojakoulu, joka tarjoaa monipuolisia hierontapalveluja sekä Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa hierojakoulutusta. Koulutamme opiskelijoita syksyllä (heinäkuun loppu) aloittavassa päiväryhmässä sekä itsenäisempää opiskelua edellyttävässä viikonloppuryhmässä (heinäkuun loppu). Opiskelut Erottajan Hierojakoulussa kuuluvat Kelan myöntämän opintotuen piirin.

Koulujemme filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Erottajan toimipiste on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Helsingin toimipisteen lisäksi viisi muuta hierojakoulua: Jyväskylän HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Espoon Hierojakoulu, Oulun Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.

Lue lisää viikonloppuopintoina tehtävästä hierojakoulutuksesta. Kiinnostuitko? Hae opiskelemaan siirtymällä sähköiseen hakulomakkeeseen.

Jos haluat valmistua hierojaksi päiväopintoina, lue lisää heinäkuussa käynnistyvän päiväkurssin sisällöstä.  

 

Uutiset

Suomen Hierojakoulut laajentaa Porvooseen ja Kotkaan sekä toimintaansa Jyväskylässä.

Uutiset

Opiskelijamme lähtevät joululomille tulevana perjantaina ja palaavat jälleen 07.01, hieronta-aikoja heille voi toki varata jo nyt. Ammattilaisemme ja valmistuneet hierojamme palvelevat asiakkaitamme jouluun saakka, välipäivinä sekä vuoden alusta alkaen. Lue lisää!

Uutiset

Tension Point ja Suomen Hierojakoulut järjestävät keväällä 2018 hieronnan ammattilaisille suunnatun syventävän manuaalisen terapian kurssin.
Manuaalisen terapian jatkokoulutus on tarkoitettu hieronnan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää diagnostista ajatteluaan ja saavuttaa parempia hoitotuloksia.
Kurssi sisältää kaksi kahdeksan tunnin mittaista päivää ja suoritetaan yhden viikonlopun aikana. Opetus tapahtuu Suomen Hierojakoulujen tiloissa Espoon Isossa Omenassa. Kurssi järjestetään 21.- 22.4.2018.

Uutiset

Suomen Hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutuksen.

Uutiset

Tension Point ja Suomen Hierojakoulut järjestävät keväällä 2018 hieronnan ammattilaisille suunnatun kurssikokonaisuuden.
Hieroja 2.0 – Syventävä diagnostiikka ja terapia on neliosainen kurssikokonaisuus hierojille, jotka haluavat kehittää diagnostista ajatteluaan ja saavuttaa parempia hoitotuloksia.
Kurssi koostuu neljästä viikonloppujaksosta ja opetus tapahtuu Suomen Hierojakoulujen tiloissa Espoon Isossa Omenassa. Ensimmäinen kursseista järjestetään 13 – 14. tammikuuta 2018.

Uutiset

Erottajan Hierojakoulu tarjoaa syyskampanjana 50 minuutin oppilashieronnat nyt 15 euron hintaan! Kampanja on voimassa aina 17.12.2017 asti. HUOM! Erottajan Hierojakoulun syyskampanja (opiskelijahieronta 50min / 15€) koskee vain yhtä kampanjatuotetta per asiakas / päivä.

Uutiset

Suomen hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You aloittavat yhteistyön. Ensi syksystä alkaen kaikki Suomen hierojakoulut tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutusta.