Asiantuntija-artikkelit

Suomen Hierojakoulut Oy ja Trainer4You solmivat vuosi sitten yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on hierojaopiskelijoiden valmennusosaamisen kehittäminen. Suomen Hierojakoulujen opiskelijoilla onkin ollut viime keväästä saakka mahdollisuus opiskella hierojakoulutuksen ja urheiluhierojaopintojen rinnalla myös Trainer4Youn toteuttama Kuntosalivalmentajakoulutus. Syksyllä 2017 Kuntosalivalmentajakoulutus toteutui neljällä paikkakunnalla, jotka olivat pääkaupunkiseutu, Seinäjoki, Jyväskylä ja Kuopio. Miksi hierojaopiskelijan kannattaa opiskella myös Kuntosalivalmentajaksi ja mitä hierojan asiakas hyötyy kuntosalivalmentajan pätevyydestä?

Asiantuntija-artikkelit

Teknologian integroituessa arkeemme siitä on tullut työkalu myös oman hyvinvoinnin ylläpitoon. Elintoimintoja, unta ja liikuntaa mittaavat sovellukset toimivat monelle hyödyllisinä kannustimina ja kirittäjinä. Kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon tarvitaan kuitenkin muutakin kuin uusinta tekniikkaa. Tärkeintä on oma aktiivisuus ja ennaltaehkäisevä hoito.

Asiantuntija-artikkelit

Joko bongasit Erottajan Hierojakoulua käsittelevän jutun Kamppi-Eira-lehdestä? Tutustu täällä artikkelin parhaisiin paloihin.

Asiantuntija-artikkelit

Kesäkelit ovat alkaneet ja toimiston ilmastointi saattaa puhaltaa kylmää ilmaa. Veto kipeyttää hartioita ja huono työergonomia pahentaa oireita. Mikä auttaisi työperäisiin pään ja niska-hartiaseudun kipuihin? Suomen Hierojakoulut Oy:n toimitusjohtaja ja rehtori Olli Hakola jakaa vinkkinsä toimistotyöläisen kesään.