Tervetuloa Seinäjoen Hierojakouluun!

Seinäjoen Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Seinäjoen ydinkeskustassa, Postin talossa.

Tarjoamme Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa hierojakoulutusta ja sen yhteydessä erikoistumislinjoina urheiluhierojakoulutusta ja kuntosalivalmentajan koulutusta. Lisäksi tarjoamme hierontaa ja opiskelijahierontaa sekä täydentäviä kursseja tuki- ja liikuntaelinten hoitoon. Opiskelut Seinäjoen Hierojakoulussa kuuluvat Kelan myöntämän opintotuen piirin.

Hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeet koululla hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä: Koulutettu hieroja.

Opetamme opiskelijoillemme klassisen hieronnan lisäksi myös vaihtoehtoisia  hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Ne  eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta parantavat edellytyksiä kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta.

Seinäjoen Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Seinäjoen toimipisteen lisäksi viisi muuta hierojakoulua: Espoon HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu, Oulun Hierojakoulu ja Jyväskylän Hierojakoulu.

Uutiset

Onko tavoitteesi opiskella fysioterapeutiksi?
Suomen Hierojakoulut Oy:n hierojakouluissa on ensi lukuvuonna mahdollista opiskella Jyväskylän ammattikorkeakoulun fysioterapeutin tutkinto-ohjelmaan kuuluvia opintojaksoja.

Uutiset

Suomen Hierojakoulut Oy ja Trainer4You tarjoavat yhteistyössä koulutusta, jonka tavoitteena on hierojaopiskelijoiden valmennusosaamisen kehittäminen. Suomen Hierojakoulujen opiskelijoilla onkin ollut vuodesta 2017 saakka mahdollisuus opiskella hierojakoulutuksen ja urheiluhierojaopintojen rinnalla myös Trainer4Youn toteuttama Kuntosalivalmentajakoulutus.  Miksi hierojaopiskelijan kannattaa opiskella myös Kuntosalivalmentajaksi ja mitä hierojan asiakas hyötyy kuntosalivalmentajan pätevyydestä?

Uutiset

Opiskelijamme lähtevät joululomille tulevana perjantaina ja palaavat jälleen 07.01, hieronta-aikoja heille voi toki varata jo nyt. Ammattilaisemme ja valmistuneet hierojamme palvelevat asiakkaitamme jouluun saakka, välipäivinä sekä vuoden alusta alkaen. Lue lisää!

Uutiset

Suomen Hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutuksen.

Uutiset

Suomen hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You aloittavat yhteistyön. Ensi syksystä alkaen kaikki Suomen hierojakoulut tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutusta.

Uutiset

— avajaistarjous on päättynyt —
Olemme avanneet Seinäjoen toimipisteen! Haluamme kutsua Sinut ja ystäväsi lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan palveluihimme.
 
Tutustu avajaistarjouksiimme: 
 
– Ensimmäinen 25 min osahieronta 0 €
– 50 min puolihieronta osahieronnan hinnalla (15 €)
– 80 min kokohieronta puolihieronnan hinnalla (25 €)