Tervetuloa Kuopion Hierojakouluun!

Kuopion Hierojakoulu sijaitsee aivan Kuopion ydinkeskustassa kirkkoa vastapäätä. Tarjoamme vuoden kestävää Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa hierojakoulutusta ja hierontapalveluita.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Koulussamme on kolme linjaa: Klassisen hieronnan linja, Urheiluhieronnan linja sekä Kuntosalivalmentajan linja. Näistä on mahdollista suorittaa myös urheiluhieronnan ja kuntosalivalmennuksen osuus samanaikaisesti.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika hierontaan. Tarjoamme myös edullista opiskelijahierontaa.

Kuopion Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Kuopion toimipisteen lisäksi viisi muuta hierojakoulua: Jyväskylän HierojakouluEspoon Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu Helsingissä, Oulun Hierojakoulutus ja Seinäjoen Hierojakoulu.

 

Uutiset

Suomen Hierojakoulut Oy ja Trainer4You tarjoavat yhteistyössä koulutusta, jonka tavoitteena on hierojaopiskelijoiden valmennusosaamisen kehittäminen. Suomen Hierojakoulujen opiskelijoilla onkin ollut vuodesta 2017 saakka mahdollisuus opiskella hierojakoulutuksen ja urheiluhierojaopintojen rinnalla myös Trainer4Youn toteuttama Kuntosalivalmentajakoulutus.  Miksi hierojaopiskelijan kannattaa opiskella myös Kuntosalivalmentajaksi ja mitä hierojan asiakas hyötyy kuntosalivalmentajan pätevyydestä?

Uutiset

Suomen Hierojakoulut laajentaa Porvooseen ja Kotkaan sekä toimintaansa Jyväskylässä.

Uutiset

Opiskelijamme lähtevät joululomille tulevana perjantaina ja palaavat jälleen 07.01, hieronta-aikoja heille voi toki varata jo nyt. Ammattilaisemme ja valmistuneet hierojamme palvelevat asiakkaitamme jouluun saakka, välipäivinä sekä vuoden alusta alkaen. Lue lisää!

Uutiset

Suomen Hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutuksen.

Uutiset

Suomen hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You aloittavat yhteistyön. Ensi syksystä alkaen kaikki Suomen hierojakoulut tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutusta.

Uutiset

Elokuussa Kuopion Hierojakoululla alkava klassisen- ja urheiluhieronnan päiväryhmä on täynnä. Käynnistämme opiskelijahaut päiväryhmän osalta joka kevät (viimeistään maalikusssa) ja niissä kannatta olla hyvissä ajoin liikkeellä. Tarjoamme myös viikonloppupainoitteista opiskelumahdollisuutta monimuotoryhmässä joka syksy ja alkukevät. HUOM! Uusi viikonloppupainotteinen monimuotoryhmä aloittaa tammikuussa 2017.