Tervetuloa Kuopion Hierojakouluun!

Kuopion Hierojakoulu sijaitsee aivan Kuopion ydinkeskustassa  kirkkoa vastapäätä. Tarjoamme vuoden kestävää ammatillista hierojakoulutusta ja hierontapalveluita.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Koulussamme on kolme linjaa: Klassisen hieronnan linja, Urheiluhieronnan linja sekä Kuntosalivalmentajan linja. Näistä on mahdollista suorittaa myös urheiluhieronnan ja kuntosalmivalmennuksen osuus samanaikaisesti.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika hierontaan. Tarjoamme myös edullista opiskelijahierontaa.

Kuopion Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Kuopion toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Jyväskylän HierojakouluEspoon Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu Helsingissä  ja Seinäjoen Hierojakoulu.

 

Uutiset

Opiskelijamme lähtevät joululomille tulevana perjantaina ja palaavat jälleen 07.01, hieronta-aikoja heille voi toki varata jo nyt. Ammattilaisemme ja valmistuneet hierojamme palvelevat asiakkaitamme jouluun saakka, välipäivinä sekä vuoden alusta alkaen. Lue lisää!

Uutiset

Suomen Hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutuksen.

Uutiset

Suomen hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You aloittavat yhteistyön. Ensi syksystä alkaen kaikki Suomen hierojakoulut tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutusta.

Uutiset

Elokuussa Kuopion Hierojakoululla alkava klassisen- ja urheiluhieronnan päiväryhmä on täynnä. Käynnistämme opiskelijahaut päiväryhmän osalta joka kevät (viimeistään maalikusssa) ja niissä kannatta olla hyvissä ajoin liikkeellä. Tarjoamme myös viikonloppupainoitteista opiskelumahdollisuutta monimuotoryhmässä joka syksy ja alkukevät. HUOM! Uusi viikonloppupainotteinen monimuotoryhmä aloittaa tammikuussa 2017. 
 
 

Uutiset

Jos haluat kouluttautua hyvinvoinnin ammattilaiseksi, voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tarjoamamme hierojakoulutus pitää sisällään anatomian perusteet ja käymme läpi paljon samoja perusasioita, jotka tulevat eteen eri hyvinvointialan erikoistumisalojen opinnoissa. Moni opiskelijamme tähtää hierojakoulutuksen jälkeen esimerkiksi fysioterapeutin opintoihin. Lue lisää opiskelijoidemme uratarinoista!