Tervetuloa Kuopion Hierojakouluun!

Kuopion Hierojakoulu sijaitsee aivan Kuopion ydinkeskustassa  kirkkoa vastapäätä. Tarjoamme vuoden kestävää ammatillista hierojakoulutusta ja hierontapalveluita.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Kaiken edellämainitun lisäksi koulumme tarjoaa taloudellisen mahdollisuuden opiskella avoimessa yliopistossa perusopintokokonaisuus ( n.15 ov ) haluamastasi aihealueesta. Kysy tästä lisää haastattelussa

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika hierontaan. Tarjoamme myös edullista opiskelijahierontaa.

Kuopion Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Kuopion toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Jyväskylän HierojakouluEspoon Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu Helsingissä  ja Seinäjoen Hierojakoulu.

 

Uutiset

Haluatko opiskella hierojaksi viikonloppupainotteisesti?
Vuoden kestävä monimuotokurssi sopii erityisen hyvin työssäkäyville, ammatin vaihtoa suunnitteleville, urheiluvalmentajille ja muille kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille. Seuraava kurssi  alkaa 6.1. 2017. Opi ihmiskehon anatomia ja hanki itsellesi ammattipätevyys vuodessa! Mikä parasta, opinnot voi suorittaa päivätöiden ohessa.
Lue lisää viikonloppuopintoina tehtävästä hierojatutkinnosta täältä.

Uutiset

Haku viikonloppukurssille on auki! Haemme parhaillaan opiskelijoita tammikuussa käynnistyviin monimuotoryhmiin kaikille paikkakunnille. Kurssi alkaa 6.1.2017 ja päättyy 17.12.2017. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Haku sulkeutuu kun kurssi on täynnä. Mikäli tutkinto hyvinvoinnin parissa kiinnostaa, siirry tästä hakulomakkeeseen ja tee itsestäsi hieroja!
 

Uutiset

Elokuussa Kuopion Hierojakoululla alkava klassisen- ja urheiluhieronnan päiväryhmä on täynnä. Käynnistämme opiskelijahaut päiväryhmän osalta joka kevät (viimeistään maalikusssa) ja niissä kannatta olla hyvissä ajoin liikkeellä. Tarjoamme myös viikonloppupainoitteista opiskelumahdollisuutta monimuotoryhmässä joka syksy ja alkukevät. HUOM! Uusi viikonloppupainotteinen monimuotoryhmä aloittaa tammikuussa 2017. 
 
 

Uutiset

Jos haluat kouluttautua hyvinvoinnin ammattilaiseksi, voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tarjoamamme hierojakoulutus pitää sisällään anatomian perusteet ja käymme läpi paljon samoja perusasioita, jotka tulevat eteen eri hyvinvointialan erikoistumisalojen opinnoissa. Moni opiskelijamme tähtää hierojakoulutuksen jälkeen esimerkiksi fysioterapeutin opintoihin. Lue lisää opiskelijoidemme uratarinoista!