Tervetuloa Kuopion Hierojakouluun!

Kuopion Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa. Olemme toimineet Kuopiossa vuodesta 2008 alkaen.

Koulu tarjoaa ammatillista hierojakoulutusta, täydentäviä kursseja tuki- ja liikuntaelinten hoitoon sekä edullista opiskelijahierontaa asiakkaille.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika opiskelijahierontaan.

Kuopion Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Kuopion toimipisteen lisäksi kaksi muuta hierojakoulua: Espoon Hierojakoulu ja Jyväskylän Hierojakoulu.

 

Uutiset

Varaa aikasi numerosta 0400 355 895 tai nettiajanvarauksen kautta osoitteesta
www.suomenhierojakoulut.avoinna24.fi/company/reservation!
Kysy aikoja myös valmistuneille hierojille – myös viikonloppuaikoja sopimuksen mukaan!

Uutiset

Lukuvuosi 2013-2014 saatettiin päätökseen toukokuun lopussa. Kuopion hierojakoulusta valmistui tänä lukuvuonna 30 päiväryhmäläistä ja 7 etäryhmäläistä. Valmistumisprosentti kokeeseen osallistujista oli 100%. Onnittelemme kaikkia valmistuneita!

Uutiset

Hierontalahjakortti on sopiva lahja niin valmistujaisiin, isänpäivään kuin muihinkin perheen juhliin. Voit varata jo nyt hierontoja syyskuussa alkaviin opiskelijahierontoihin. Kysy lahjakortteja ja hintoja vastaanotostamme!