Tervetuloa Kuopion Hierojakouluun!

Kouilumme sijaitsee aivan Kuopion ydinkeskustassa  kirkkoa vastapäätä.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Kaiken edellämainitun lisäksi koulumme tarjoaa taloudellisen mahdollisuuden opiskella avoimessa yliopistossa perusopintokokonaisuus ( n.15 ov ) haluamastasi aihealueesta. Kysy tästä lisää haastattelussa

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika opiskelijahierontaan.

Kuopion Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Kuopion toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Jyväskylän HierojakouluEspoon Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu Helsingissä  ja Seinäjoen Hierojakoulu.

 

Uutiset

Järjestämme ammattiin johtavaa hierojakoulutusta, joka toteutetaan viikonloppuisin.   Kurssi sopii erityisesti työssäkäyville,  ammatin vaihtoa suunnitteleville, urheiluvalmentajille jne.  Kurssi alkaa 6.1.2017 ja päättyy 17.12.2017
 

Uutiset

Suomen hierojakoulujen opiskelijahaku on käynnissä. Opi hallitsemaan ihmiskehon anatomia ja hanki itsellesi ammattipätevyys vuodessa. Kouluja on viidellä eri paikkakunnalla.

Uutiset

Aikaisemmin kaikki hierojaksi valmistuneet pääsivät suoraa valintamenettelyn toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle pääsi myös hyvän ylioppilastodistuksen avulla.
Nyt tilanne on muuttunut niin, että kaikki hakijat aloittavat ensimmäiseltä kierrokselta ilman lisäpisteitä. Jatkoon päässeillä on sama tilanne kuin aikaisemminkin. Jos he ovat suorittaneet  koulutetun  hierojan tutkinnon, niin heillä on muita paremmat mahdollisuudet päästä sisälle.

Uutiset

Varaa aikasi numerosta 0400 355 895 tai nettiajanvarauksen kautta osoitteesta
www.suomenhierojakoulut.avoinna24.fi/company/reservation!
Kysy aikoja myös valmistuneille hierojille – myös viikonloppuaikoja sopimuksen mukaan!