Tervetuloa Kuopion Hierojakouluun!

Kouilumme sijaitsee aivan Kuopion ydinkeskustassa  kirkkoa vastapäätä.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Kaiken edellämainitun lisäksi koulumme tarjoaa taloudellisen mahdollisuuden opiskella avoimessa yliopistossa perusopintokokonaisuus ( n.15 ov ) haluamastasi aihealueesta. Kysy tästä lisää haastattelussa

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika opiskelijahierontaan.

Kuopion Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Kuopion toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Jyväskylän HierojakouluEspoon Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu Helsingissä  ja Seinäjoen Hierojakoulu.

 

Uutiset

Elokuussa Kuopion Hierojakoululla alkava klassisen- ja urheiluhieronnan päiväryhmä on täynnä, joten haku kyseisiin ryhmiin on päättynyt. Viikonloppuisin kokoontuvassa monimuotoryhmässä on vielä muutamia paikkoja vapaana, joten hakemuksia monimuotoryhmään voi edelleen lähettää.
 
 

Uutiset

Järjestämme ammattiin johtavaa hierojakoulutusta, joka toteutetaan viikonloppuisin.   Kurssi sopii erityisesti työssäkäyville,  ammatin vaihtoa suunnitteleville, urheiluvalmentajille jne.  Kurssi alkaa 5.8. 2016
 

Uutiset

Hieronnat jatkuvat koko kesän kaikissa toimipaikoissamme! Tervetuloa käymään hoidossa, jos satut lomailemaan seudulla tai olet ohi ajelemassa!
Ajanvarauksen voit tehdä myös internetissä kaikkiin kouluihimme.

Ajanvaraus onnistuu samalla tunnuksella Espooseen, Jyväskylään ja  Kuopioon.

Uutiset

Haku hierojan ammattitutkintoon johtaviin koulutuksiin alkoi 1.2.2016!
Urheiluhieroja- ja klassinen hierontalinja
– Päiväryhmä alkaa 1.8.2016
– Monimuotoryhmä alkaa 5.8.2016
Kutsumme hakijat haastatteluun kevään aikana.
Haku päättyy 15.7.2016.
Kurssit täytetään varausjärjestyksessä.
Lisätietoja saat henkilökunnaltamme.

Uutiset

Aikaisemmin kaikki hierojaksi valmistuneet pääsivät suoraa valintamenettelyn toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle pääsi myös hyvän ylioppilastodistuksen avulla.
Nyt tilanne on muuttunut niin, että kaikki hakijat aloittavat ensimmäiseltä kierrokselta ilman lisäpisteitä.  Jatkoon päässeille pidetään valintakokeet, jossa yhtenä osana on haastattelu. Siinä  vaiheessa huomiodaan mm. aikaisemmat opinnot ja työelämävalmiudet.

Uutiset

Varaa aikasi numerosta 0400 355 895 tai nettiajanvarauksen kautta osoitteesta
www.suomenhierojakoulut.avoinna24.fi/company/reservation!
Kysy aikoja myös valmistuneille hierojille – myös viikonloppuaikoja sopimuksen mukaan!