Tervetuloa Jyväskylän Hierojakouluun!

Jyväskylän Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa. Olemme toimineet Jyväskylässä vuodesta 2013 alkaen.

Tarjoamme ammattiin johtavaa hierojakoulutusta ja sen yhteydessä erikoistumislinjoina  urheiluhierojakoulutusta ja kuntosalivalmentajan koulutusta. Lisäksi tarjoamme hierontaa ja opiskelijahierontaa sekä täydentäviä kursseja tuki- ja liikuntaelinten hoitoon.

Koulun filosofiana on tutustuttaa opiskelijat myös laajemmin tuki- ja liikuntaelimistön hoitomuotoihin, kuten jäsenkorjaukseen, triggerpistehoitoihin ja sidekudoskäsittelyihin.  Näin opiskelijamme saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Em. hoitomuodot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika hierontaan.

Jyväskylän Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Jyväskylän toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Espoon HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.

Nostot

Suomen Hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutuksen.

Nostot

Suomen hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You aloittavat yhteistyön. Ensi syksystä alkaen kaikki Suomen hierojakoulut tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutusta.

Nostot

Jyväskylän hierojakoulun oppilaat ovat jälleen kerran onnistuneet asiakkaiden hoidoissa.
Viikolla 3 tehdyn kyselyn mukaan palvelumme ovat 100% asiakaslähtöistä ja yli 66% oli todennut laatumme olevan ERINOMAISTA!
Kiitos kaikille palautteen antajille.

Nostot

Jos haluat kouluttautua hyvinvoinnin ammattilaiseksi, voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tarjoamamme hierojakoulutus pitää sisällään anatomian perusteet ja käymme läpi paljon samoja perusasioita, jotka tulevat eteen eri hyvinvointialan erikoistumisalojen opinnoissa. Moni opiskelijamme tähtää hierojakoulutuksen jälkeen esimerkiksi fysioterapeutin opintoihin. Lue lisää opiskelijoidemme uratarinoista!

Nostot

Sinulla on mahdollisuus varata aikaa ammattilaisten käsittelyyn. Koulussamme toimii useampi urheiluhieroja,  fysioterapeutti  ja Timo, joka on erikoistunut ongelmanratkaisuihin.
Voit varata heille puhelimitse aikaa numerosta 050 4391527 tai netin kautta.