Tervetuloa Jyväskylän Hierojakouluun!

Jyväskylän Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa. Olemme toimineet Jyväskylässä vuodesta 2013 alkaen.

Koulu tarjoaa ammatillista hierojakoulutusta, täydentäviä kursseja tuki- ja liikuntaelinten hoitoon sekä edullista opiskelijahierontaa asiakkaille.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja kuten jäsenkorjausta ja triggerpistehoitoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Nämä hoitomuodot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika opiskelijahierontaan.

Jyväskylän Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Jyväskylän toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Espoon HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.

Uutiset

Järjestämme ammattiin johtavaa hierojakoulutusta, joka toteutetaan viikonloppuisin.   Kurssi sopii erityisesti työssäkäyville,  ammatin vaihtoa suunnitteleville, urheiluvalmentajille jne.  Kurssi alkaa 5.8. 2016
 

Uutiset

Hieronnat jatkuvat koko kesän kaikissa toimipaikoissamme! Tervetuloa käymään hoidossa, jos satut lomailemaan seudulla tai olet ohi ajelemassa!
Ajanvarauksen voit tehdä myös internetissä kaikkiin kouluihimme.

Ajanvaraus onnistuu samalla tunnuksella Espooseen, Jyväskylään ja  Kuopioon.

Uutiset

Haku Hierojan ammattitutkintoon johtaviin koulutuksiin on alkanut 1.2.2016!
Urheiluhieroja- ja klassinen hierontalinja
– Päiväryhmä alkaa 1.8.2016 (TÄYNNÄ!)
– Monimuotoryhmä alkaa 5.8.2016 (vielä on tilaa)
Kutsumme hakijat haastatteluun kevään aikana.
Haku päättyy 15.7.2016.
Kurssit täytetään varausjärjestyksessä.
Lisätietoja saat henkilökunnaltamme.

Uutiset

Aikaisemmin kaikki hierojaksi valmistuneet pääsivät suoraa valintamenettelyn toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle pääsi myös hyvän ylioppilastodistuksen avulla.
Nyt tilanne on muuttunut niin, että kaikki hakijat aloittavat ensimmäiseltä kierrokselta ilman lisäpisteitä.  Jatkoon päässeille pidetään valintakokeet, jossa yhtenä osana on haastattelu. Siinä  vaiheessa huomiodaan mm. aikaisemmat opinnot ja työelämävalmiudet.

Uutiset

Sinulla on mahdollisuus varata aikaa ammattilaisten käsittelyyn. Koulussamme toimii kolme urheiluhierojaa ja fysioterapeutti.
Voit varata heille puhelimitse aikaa numerosta 050 4391527 tai netin kautta.