Tervetuloa Jyväskylän hierojakouluun!

Jyväskylän Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa. Olemme toimineet Jyväskylässä vuodesta 2013 alkaen.

Koulu tarjoaa ammatillista hierojakoulutusta, täydentäviä kursseja tuki- ja liikuntaelinten hoitoon sekä edullista opiskelijahierontaa asiakkaille.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika opiskelijahierontaan.

Jyväskylän Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Jyväskylän toimipisteen lisäksi kaksi muuta hierojakoulua: Espoon Hierojakoulu ja Kuopion Hierojakoulu.

Uutiset

Jyväskylän hierojakoulun opiskelijahaku on päättynyt. Kaikille hyväksytyille hakijoille on lähetetty kutsu alkavalle kurssille, joiden varmistusta odotamme. Peruutuspaikkoja voi kysellä heinäkuun alusta. HUOM! Monimuotoryhmän haku jatkuu vielä kesäkuun ajan.

Uutiset

Jyväskylän hierojakoulu keräsi asiakaspalautetta viikolla 16. Vastaajia oli yhteensä 251 kpl eli melkein sama määrä kuin joulukuussa tehdyssä palautteessa.
Vastaajista 76% oli sitä mieltä, että oppilaidemme palvelut ovat ERINOMAISIA ja jokainen oli saanut asiakaslähtöistä palvelua!
Tämä on huikea tulos, josta olemme hyvin kiitollisia!
Tästä on hyvä jatkaa toukokuun näyttötutkintoihin!

Uutiset

Opiskelijamme ovat opetelleet jäsenkorjauksen alkeita. Siitä voi olla apua moniin vaivoihin, kuten toiminnalliseen jalkojen pituuseroon ja alaselkävaivoihin.
Tervetuloa kokeilemaan! Ajanvaraus jäsenkorjaukseen myös netissä!

Uutiset

Jyväskylän hierojakoulussa on tehty asiakastyytyväisyyskysely viikolla 50. Vastaajia oli 279 henkilöä.
68% vastaajista pitää palvelujamme ERINOMAISENA ja 99% vastaajista SUOSITTELISI palvelujamme ystävilleen ja tutuilleen.
Olemme erittäin tyytyväisiä palautteestanne! Kiitoksia kaikille vastaajille!
Jyväskylän hierojakoulun väki toivottaa Rauhallista Joulua kaikille!

Uutiset

Meidän kaikissa toimipaikoissa, Espoon Hierojakoululla, Jyväskylän Hierojakoululla ja Kuopion Hierojakoululla, hieronnat jatkuvat koko kesän ! Jos satut lomailemaan seuduilla, tai olet ohi ajelemassa “niskat tai selkä jumissa” !
Ajanvarauksen voitte tehdä internetissä kaikkiin kouluihimme osoitteessa:
https://suomenhierojakoulut.avoinna24.fi/reservation

Ajanvaraus onnistuu samoilla omilla tunnuksillasi Espooseen, Jyväskylään ja  Kuopioon.

Uutiset

Sinulla on mahdollisuus varata aikaa ammattilaisten käsittelyyn. Koulussamme toimii kaksi urheiluhierojaa ja fysioterapeutti.
Voit varata heille puhelimitse aikaa numerosta 050 4391527.