Tervetuloa Jyväskylän hierojakouluun!

Jyväskylän Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa. Olemme toimineet Jyväskylässä vuodesta 2013 alkaen.

Koulu tarjoaa ammatillista hierojakoulutusta, täydentäviä kursseja tuki- ja liikuntaelinten hoitoon sekä edullista opiskelijahierontaa asiakkaille.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika opiskelijahierontaan.

Jyväskylän Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Jyväskylän toimipisteen lisäksi kaksi muuta hierojakoulua: Espoon Hierojakoulu ja Kuopion Hierojakoulu.

Uutiset

Oppilashieronnat alkavat ma 1.9.! Avajaisviikon kunniaksi tarjoamme 25min hierontoja ilmaiseksi 1.-5.9. ajan!
Ajanvarausnumero on 050 4391527. Tervetuloa!

Uutiset

Lukuvuosi 2013-2014 oli ensimmäinen toimintakausi Jyväskylän hierojakoulussa. Vuosikurssille osallistui 30 päiväryhmäläistä ja 8 etäopiskelijaa. Kaikki opiskelijat pääsivät loppukokeesta läpi. Onnea koko porukalle!

Uutiset

Hierontalahjakortti on sopiva lahja niin valmistujaisiin, isänpäivään kuin muihinkin perheen juhliin. Voit varata jo nyt hierontoja syyskuussa alkaviin opiskelijahierontoihin. Kysy lahjakortteja ja hintoja vastaanotostamme!