Tervetuloa Jyväskylän Hierojakouluun!

Jyväskylän Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa. Olemme toimineet Jyväskylässä vuodesta 2013 alkaen.

Koulu tarjoaa ammatillista hierojakoulutusta, hierontaa ja opiskelijahierontaa sekä täydentäviä kursseja tuki- ja liikuntaelinten hoitoon.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja kuten jäsenkorjausta ja triggerpistehoitoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Nämä hoitomuodot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika hierontaan.

Jyväskylän Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Jyväskylän toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Espoon HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.

Uutiset

Haluatko opiskella hierojaksi viikonloppupainotteisesti?
Vuoden kestävä monimuotokurssi sopii erityisen hyvin työssäkäyville, ammatin vaihtoa suunnitteleville, urheiluvalmentajille ja muille kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille. Seuraava kurssi  alkaa 6.1. 2017. Opi ihmiskehon anatomia ja hanki itsellesi ammattipätevyys vuodessa! Mikä parasta, opinnot voi suorittaa päivätöiden ohessa.
Lue lisää viikonloppuopintoina tehtävästä hierojatutkinnosta täältä.

Uutiset

Jyväskylän hierojakoulu järjestää pään, kaulan, leuan ja rintakehän fasciakäsittely-kurssin 5.-6.11.2016
Kouluttajana toimii osteopaatti Harri Rovio. Tutustu esitteeseen tästä linkistä

Uutiset

Jos haluat kouluttautua hyvinvoinnin ammattilaiseksi, voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tarjoamamme hierojakoulutus pitää sisällään anatomian perusteet ja käymme läpi paljon samoja perusasioita, jotka tulevat eteen eri hyvinvointialan erikoistumisalojen opinnoissa. Moni opiskelijamme tähtää hierojakoulutuksen jälkeen esimerkiksi fysioterapeutin opintoihin. Lue lisää opiskelijoidemme uratarinoista!

Uutiset

Lukuvuosi 2016-2017 on käynnistynyt uuden vuosikurssin kanssa!
Sen kunniaksi tarjoamme 25min tutustumishierontoja 29.8-2.9. välisen ajan.
Aikoja voit kysyä puhelimitse numerosta 050 4391527.
TERVETULOA!

Uutiset

Sinulla on mahdollisuus varata aikaa ammattilaisten käsittelyyn. Koulussamme toimii kolme urheiluhierojaa,  fysioterapeutti  ja Timo, joka on erikoistunut ongelmanratkaisuihin.
Voit varata heille puhelimitse aikaa numerosta 050 4391527 tai netin kautta.