Tervetuloa Jyväskylän Hierojakouluun!

Jyväskylän Hierojakoulu on yksityinen hierojakoulu, joka sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa. Olemme toimineet Jyväskylässä vuodesta 2013 alkaen.

Koulu tarjoaa ammatillista hierojakoulutusta, täydentäviä kursseja tuki- ja liikuntaelinten hoitoon sekä edullista opiskelijahierontaa asiakkaille.

Koulun filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja kuten jäsenkorjausta ja triggerpistehoitoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Nämä hoitomuodot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävästä hierojakoulutuksesta tai varaa itsellesi aika opiskelijahierontaan.

Jyväskylän Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Jyväskylän toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Espoon HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Erottajan Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.

Uutiset

Jyväskylän hierojakoulu järjestää pään, kaulan, leuan ja rintakehän fasciakäsittely-kurssin 5.-6.11.2016
Kouluttajana toimii osteopaatti Harri Rovio. Tutustu esitteeseen tästä linkistä

Uutiset

Suomen hierojakoulujen opiskelijahaku on käynnissä. Opi hallitsemaan ihmiskehon anatomia ja hanki itsellesi ammattipätevyys vuodessa. Kouluja on viidellä eri paikkakunnalla.

Uutiset

Haku hierojan ammattitutkintoon johtavaan monimuotokoulutukseen on alkanut
Monimuotoryhmä alkaa 6.1.2017
Erityisjärjestelyillä mahdollisuus myös urheiluhierojaksi
Kutsumme hakijat haastatteluun syksyn aikana.
Haku päättyy, kun kurssi on täynnä
Kurssit täytetään varausjärjestyksessä.
Lisätietoja saat kotisivuilta ja henkilökunnaltamme.

Uutiset

Aikaisemmin kaikki hierojaksi valmistuneet pääsivät suoraa valintamenettelyn toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle pääsi myös hyvän ylioppilastodistuksen avulla.
Nyt tilanne on muuttunut niin, että kaikki hakijat aloittavat ensimmäiseltä kierrokselta ilman lisäpisteitä. Jatkoon päässeillä on sama tilanne kuin aikaisemminkin. Jos he ovat suorittaneet  koulutetun  hierojan tutkinnon, niin heillä on muita paremmat mahdollisuudet päästä sisälle.

Uutiset

Lukuvuosi 2016-2017 on käynnistynyt uuden vuosikurssin kanssa!
Sen kunniaksi tarjoamme 25min tutustumishierontoja 29.8-2.9. välisen ajan.
Aikoja voit kysyä puhelimitse numerosta 050 4391527.
TERVETULOA!

Uutiset

Sinulla on mahdollisuus varata aikaa ammattilaisten käsittelyyn. Koulussamme toimii kolme urheiluhierojaa,  fysioterapeutti  ja Timo, joka on erikoistunut ongelmanratkaisuihin.
Voit varata heille puhelimitse aikaa numerosta 050 4391527 tai netin kautta.