Tervetuloa edulliseen Espoon Hierojakouluun!

Espoon Hierojakoulun  rinnalle avaamme toisen koulun Helsingin keskustaan.  Haemme sekä Espoon että Erottajan kouluun  opiskelijoita. Espoo ja Erottaja ovat tällä hetkellä pääkaupunkiseudun  edullisimmat yksityiset koulut.

Espoon Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Espoon toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Erottajan Hierojakoulu, Jyväskylän Hierojakoulu, Kuopion Hierojakoulu ja Seoinäjoen Hierojakoulu. Olemme toimineet Espoon Isossa Omenassa  vuodesta 2011 lähtien.

Koulujemme filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävistä hierojakoulutuksista tai varaa itsellesi aika opiskelijahierontaan.

Uutiset

Järjestämme ammattiin johtavaa hierojakoulutusta, joka toteutetaan viikonloppuisin.   Kurssi sopii erityisesti työssäkäyville,  ammatin vaihtoa suunnitteleville, urheiluvalmentajille jne.  Kurssi alkaa 5.8. 2016
 

Uutiset

Hieronnat jatkuvat koko kesän kaikissa toimipaikoissamme! Tervetuloa käymään hoidossa, jos satut lomailemaan seudulla tai olet ohi ajelemassa!
Ajanvarauksen voit tehdä myös internetissä kaikkiin kouluihimme.

Ajanvaraus onnistuu samalla tunnuksella Espooseen, Jyväskylään ja  Kuopioon.

Uutiset

ONKO SINULLA JOKIN NIVELVAIVA?!
Ahdistaako jäykkä olkapää?
Meneekö nilkka jatkuvasti lukkoon?
Onko lonkan liikkuvuus rajoittunut?

Jos olet vaivoiltasi kriteerit täyttävä, on sinulla mahdollisuus päästä ILMAISEKSI hoitoon 30.5.2016 – 1.6.2016 oppilaiden suorittamaan Nivelen liikkuvuuden edistäminen – näytön yhteyteen.
ILMAISIA hoitoja jaetaan 40kpl. Loput vapaat ajat kyseisenä aikana -50%!
Kysy lisää puhelimitse 044 0355 898. Huom! Varaukset VAIN puhelimitse tai paikanpäältä!

Uutiset

Haku hierojan ammattitutkintoon johtaviin koulutuksiin alkoi 1.2.2016!
Voit hakea joko urheiluhierojalinjalle tai klassiselle hierontalinjalle.
– Päiväryhmä alkaa 1.8.2016
– Viikonloppuihin keskittyvä monimuotoryhmä alkaa 5.8.2016
Haku päättyy 15.7.2016.
Kutsumme suurimman osan hakijoita haastatteluun kevään aikana.
Lisätietoja saat henkilökunnaltamme.

Uutiset

Aikaisemmin kaikki hierojaksi valmistuneet pääsivät suoraa valintamenettelyn toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle pääsi myös hyvän ylioppilastodistuksen avulla.
Nyt tilanne on muuttunut niin, että kaikki hakijat aloittavat ensimmäiseltä kierrokselta ilman lisäpisteitä.  Jatkoon päässeille pidetään valintakokeet, jossa yhtenä osana on haastattelu. Siinä  vaiheessa huomiodaan mm. aikaisemmat opinnot ja työelämävalmiudet.

Uutiset

Hyvät asiakkaamme !
Uudet tilamme ovat edelleen Toimistotornissa – nyt 6. kerroksessa !
Puhelinnumeromme ja internetajanvarauksemme ovat ennallaan.
Voimme tarjota nyt asiakkaillemme  erilliset hoitohuoneet hoitotilanteisiin. Myös opiskelijoidemme opiskeluviihtyvyys on lisääntynyt
huomattavasti uuden luokkatilan ja sosiaalitilojen myötä. Tule tutustumaan tiloihimme, opiskelijoihin ja heidän tarjoamiin
hierontapalveluihin ! Käy lukemassa aiheesta myös Facebook-sivuiltamme kuvia aiheesta !
 
 
 

Uutiset

Kaikki Kuopion, Espoon ja Jyväskylän opiskelijat läpäisivät näytöt, ja valmistuivat koulutetuiksi hierojiksi. Onnittelemme ahkeria opiskelijoitamme ja toivotamme heille onnea elämässään sekä hierojan työssä että jatko-opiskelijoina.