Tervetuloa edulliseen Espoon Hierojakouluun!

Espoon Hierojakoulun  rinnalle avaamme toisen koulun Helsingin keskustaan.  Haemme sekä Espoon että Erottajan kouluun  opiskelijoita. Espoo ja Erottaja ovat tällä hetkellä pääkaupunkiseudun  edullisimmat yksityiset koulut.

Espoon Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Espoon toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Erottajan Hierojakoulu, Jyväskylän Hierojakoulu, Kuopion Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu. Olemme toimineet Espoon Isossa Omenassa  vuodesta 2011 lähtien.

Koulujemme filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävistä hierojakoulutuksista tai varaa itsellesi aika opiskelijahierontaan.

Uutiset

Järjestämme ammattiin johtavaa hierojakoulutusta, joka toteutetaan viikonloppuisin.   Kurssi sopii erityisesti työssäkäyville,  ammatin vaihtoa suunnitteleville, urheiluvalmentajille jne.  Kurssi alkaa 6.1.2017 ja päättyy 17.12.2017
 

Uutiset

Suomen hierojakoulujen opiskelijahaku on käynnissä. Opi hallitsemaan ihmiskehon anatomia ja hanki itsellesi ammattipätevyys vuodessa. Kouluja on viidellä eri paikkakunnalla.

Uutiset

Aikaisemmin kaikki hierojaksi valmistuneet pääsivät suoraa valintamenettelyn toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle pääsi myös hyvän ylioppilastodistuksen avulla.
Nyt tilanne on muuttunut niin, että kaikki hakijat aloittavat ensimmäiseltä kierrokselta ilman lisäpisteitä. Jatkoon päässeillä on sama tilanne kuin aikaisemminkin. Jos he ovat suorittaneet  koulutetun  hierojan tutkinnon, niin heillä on muita paremmat mahdollisuudet päästä sisälle.

Uutiset

Hyvät asiakkaamme !
Uudet tilamme ovat edelleen Toimistotornissa – nyt 6. kerroksessa !
Puhelinnumeromme ja internetajanvarauksemme ovat ennallaan.
Voimme tarjota nyt asiakkaillemme  erilliset hoitohuoneet hoitotilanteisiin. Myös opiskelijoidemme opiskeluviihtyvyys on lisääntynyt
huomattavasti uuden luokkatilan ja sosiaalitilojen myötä. Tule tutustumaan tiloihimme, opiskelijoihin ja heidän tarjoamiin
hierontapalveluihin ! Käy lukemassa aiheesta myös Facebook-sivuiltamme kuvia aiheesta !
 
 
 

Uutiset

Kaikki Kuopion, Espoon ja Jyväskylän opiskelijat läpäisivät näytöt, ja valmistuivat koulutetuiksi hierojiksi. Onnittelemme ahkeria opiskelijoitamme ja toivotamme heille onnea elämässään sekä hierojan työssä että jatko-opiskelijoina.