Tervetuloa edulliseen Espoon Hierojakouluun!

Espoon Hierojakoulun löydät kauppakeskus Ison Omenan toimistotornista, jossa olemme toimineet vuodesta 2011. Tarjoamme vuoden kestävää ammatillista hierojakoulusta ja hierontapalveluita. Opiskelut Espoon Hierojakoulussa kuuluvat Kelan myöntämän opintotuen piirin.

Koulujemme filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Lue lisää lukuvuoden kestävistä hierojakoulutuksista tai varaa itsellesi aika hierontaan. Tarjoamme myös edullista opiskelijahierontaa.

Espoon Hierojakoulu on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Espoon toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Erottajan Hierojakoulu, Jyväskylän Hierojakoulu, Kuopion Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.

Uutiset

Erottajan hierojakoulussa Uudenmaankatu 4-6 alkaa neljä viikonvaihdetta kestävä, Kalevalaisen kansanparannuksen kurssi.  Opettajana Olli Hakola.
Viikonvaihteet ovat (10.-11.12. 2016) ( 7.-8. 1.) ( 4.-5. 2.) ja (25.-26.3.)
Ilmoittautuminen sähköpostilla:  olli.hakola@gmail.com
 
 

Uutiset

Haluatko opiskella hierojaksi viikonloppupainotteisesti?
Vuoden kestävä monimuotokurssi sopii erityisen hyvin työssäkäyville, ammatin vaihtoa suunnitteleville, urheiluvalmentajille ja muille kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille. Seuraava kurssi  alkaa 6.1. 2017. Opi ihmiskehon anatomia ja hanki itsellesi ammattipätevyys vuodessa! Mikä parasta, opinnot voi suorittaa päivätöiden ohessa.
Lue lisää viikonloppuopintoina tehtävästä hierojatutkinnosta täältä.

Uutiset

Haku viikonloppukurssille on auki! Haemme parhaillaan opiskelijoita tammikuussa käynnistyviin monimuotoryhmiin kaikille paikkakunnille. Kurssi alkaa 6.1.2017 ja päättyy 17.12.2017. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Haku sulkeutuu kun kurssi on täynnä. Mikäli tutkinto hyvinvoinnin parissa kiinnostaa, siirry tästä hakulomakkeeseen ja tee itsestäsi hieroja!
 

Uutiset

Jos haluat kouluttautua hyvinvoinnin ammattilaiseksi, voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tarjoamamme hierojakoulutus pitää sisällään anatomian perusteet ja käymme läpi paljon samoja perusasioita, jotka tulevat eteen eri hyvinvointialan erikoistumisalojen opinnoissa. Moni opiskelijamme tähtää hierojakoulutuksen jälkeen esimerkiksi fysioterapeutin opintoihin. Lue lisää opiskelijoidemme uratarinoista!

Uutiset

Hyvät asiakkaat, olemme muuttaneet – mutta emme kauas. Uudet toimitilamme ovat edelleen Ison Omenan toimistotornissa ja tästä eteenpäin toimintamme sijaitsee 6. kerroksessa. Puhelinnumeromme ja internet-ajanvarauksemme ovat ennallaan. Tarjoamme laajennuksen myötä asiakkaillemme erilliset hoitohuoneet. Olemmem myös lisänneet opiskelijoiden suuremman luokkatilan ja uusien sosiaalitilojen myötä. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme, opiskelijoihin ja tarjolla oleviin hierontapalveluihin!

Uutiset

Kaikki Kuopion, Espoon ja Jyväskylän opiskelijat läpäisivät näytöt, ja valmistuivat koulutetuiksi hierojiksi. Onnittelemme ahkeria opiskelijoitamme ja toivotamme heille onnea elämässään sekä hierojan työssä että jatko-opiskelijoina.