Tervetuloa Helsingin keskustassa sijaitsevaan Erottajan Hierojakouluun!

Tarjoamme hieronta- ja hoitopalveluita aina fysioterapiasta edulliseen oppilashierontaan. Varaa itsellesi aika joko tämän linkin takaa löytyvän sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta – tai soittamalla ajanvarausnumeroon 044 230 2025.

Tarjoamme: Monipuolisia hierontapalveluja ja ammatillista koulusta

Erottajan Hierojakoulu on Helsingin sydämessä Uudenmaankadulla toimiva yksityinen hierojakoulu, joka tarjoaa edullista opiskelijahierontaa sekä ammattiin valmistavaa hierojakoulutusta. Koulutamme opiskelijoita syksyllä (elokuu) aloittavassa päiväryhmässä sekä itsenäisempää opiskelua edellyttävillä viikonloppukursseilla (elokuu, tammikuu).

Koulutuksemme on opintotuettua ja kaikki meiltä valmistuneet hierojat liitetään valmistuttuaan Valviran viralliseen ammattirekisteriin. Koulusta hyväksytysti valmistuneet oppilaat saavat käyttää ammattinimekettä Koulutettu hieroja ja heidän ei tarvitse maksaa tarjoamistaan hoitopalveluista arvonlisäveroa.

Erottajan toimipiste on osa Suomen Hierojakoulut Oy:tä, johon kuuluu Helsingin toimipisteen lisäksi neljä muuta hierojakoulua: Jyväskylän HierojakouluKuopion Hierojakoulu, Espoon Hierojakoulu ja Seinäjoen Hierojakoulu.

Monipuoliset hoitotaidot ja ymmärrys vaivojen taustasyistä palvelevat asiakkaita parhaiten

Koulujemme filosofiana on opettaa opiskelijoille klassisen hieronnan lisäksi myös muita hoitomuotoja niin, että he saavuttavat erinomaisen tason tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoitamisessa. Vaihtoehtohoidot eivät kuulu virallisiin ammattitaitovaatimuksiin, mutta ne luovat parhaat edellytykset kehittyä ja menestyä hierojan ammatissa.

Koulumme on hintatasoltaan edullinen ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Helsingin ytimessä Uudenmaankadulla. Koulumme tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella avoimessa yliopistossa perusopintokokonaisuuden ( n. 25 op ) haluamastasi aihealueesta. Kysy tästä lisää haastattelussa.

Uusi päiväryhmä käynnistyy aina elokuussa. Viikonloppuopintoina suoritettavaan monimuoto-opintoihin voi hakea syksyisin ja keväisin. Seuraava viikonloppukurssi aloittaa toimintansa elokuun 4.  2017 ja HAKU ELOKUUN OPISEKELIJARYHMÄÄN ON AUKI NYT.

Lue lisää viikonloppuopintoina tehtävästä hierojakoulutuksesta. Kiinnostuitko? Hae opiskelemaan tammikuun kurssille siirtymällä sähköiseen hakulomakkeeseen. Kutsumme kaikki hakijat haastatteluun.

Jos haluat valmistua hierojaksi päiväopintoina, lue lisää elokuussa käynnistyvän päiväkurssin sisällöstä.  

 

Nostot

Erottajan Hierojakoulu tarjoaa syyskampanjana 50 minuutin oppilashieronnat nyt 15 euron hintaan! Kampanja on voimassa aina 17.12.2017 asti. HUOM! Erottajan Hierojakoulun syyskampanja (opiskelijahieronta 50min / 15€) koskee vain yhtä kampanjatuotetta per asiakas / päivä.

Nostot

Suomen hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You aloittavat yhteistyön. Ensi syksystä alkaen kaikki Suomen hierojakoulut tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutusta.

Nostot

Olemme avanneet syksyllä 2016 Erottajan hierojakoulun Uudenmaankadulle ja haluamme kutsua Sinut ja ystäväsi tutustumaan kouluumme ja palveluihimme.
Olethan jo hyödyntänyt seuraavat avajaistarjouksemme?
– Ensimmäinen 25 min osahieronta 0 €
– 50 min puolihieronta osahieronnan hinnalla (15 €)
– 80 min kokohieronta puolihieronnan hinnalla (28€)
Voimassa 28.2.2017 asti!

Nostot

Jos haluat kouluttautua hyvinvoinnin ammattilaiseksi, voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tarjoamamme hierojakoulutus pitää sisällään anatomian perusteet ja käymme läpi paljon samoja perusasioita, jotka tulevat eteen eri hyvinvointialan erikoistumisalojen opinnoissa. Moni opiskelijamme tähtää hierojakoulutuksen jälkeen esimerkiksi fysioterapeutin opintoihin. Lue lisää opiskelijoidemme uratarinoista!

Nostot

Kaikki Kuopion, Espoon ja Jyväskylän opiskelijat läpäisivät näytöt, ja valmistuivat koulutetuiksi hierojiksi. Onnittelemme ahkeria opiskelijoitamme ja toivotamme heille onnea elämässään sekä hierojan työssä että jatko-opiskelijoina.